2011. augusztus 15., hétfő

My Girl and I (파랑주의보, Parang-juuibo, 2005)

Kim Su Ho évek óta először, egy nyári napon tér vissza szülőfalujába, hogy újra találkozzon rég nem látott barátaival, s felidézze első szerelme, Bae Su Eun emlékét, aki közel 10 éve hunyt el, és akit azóta sem tudott elfelejteni. Visszatérését követően bejárja a vidéket, s kettejük szerelmének történetét ismerhetjük meg látogatása alatt, azt ahogy a kétbalkezes Su Ho, és az iskola szépe, Su Eun egymásra találtak, majd ahogy pár csodálatos hónap után elválni kényszerültek.

"Végigalszol hosszú-hosszú nyári napokat, s hosszú téli éjszakákat. Száz év múltán én is melléd fekhetek. Kérlek, békében várd ama napot."

A My Girl and I egy igazán szép és megható történet. Egyszerre szomorítja el az embert, és mégis, eltölti valamiféle keserédes szépséggel, bánatos örömmel. Három kedvenc színészem is játszik a filmben, ami miatt még inkább remek alkotásnak találom. Song Hye Kyo, Cha Tae Hyun, és Lee Soon Jae játsszák a három fő karaktert, s úgy hiszem a film az ő zseniális alakításuk nélkül jóval kevesebb lenne. Szeretettel ajánlom mindenkinek ezt szép, szomorkás filmet.:)



(A felirat az Asiatorrentsen fellelhető 700 Mb-os videóhoz készült.)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése